eventuellt vann jag nu...

ikapiika 2014-02-11 23:05 (1 kommentar)
Nu har jag kommit överens med vänfamiljen att jag lämnar tillbaka MoP-hunden på söndag, dagen efter att resten av familjen drar till fjälls. Jag lämnar hunden på förmiddagen och tar sen ett flyg upp till Östersund och borde komma, om allt går som det ska, till Bydalen lagom till eftermiddagsfikat. Även om det kanske inte blir några utförsåk kan jag nog hinna med några längdåkningsvarv innan det blir mörkt.

Mer på plussidan, jag kan vara med på mina körkonserter på lördagseftermiddagen och glädja mina med-altar, som annars skulle vara farligt underbemannade. Jag kan ha en mycket soft lördagkväll med en stor godispåse och Sherlock. Jag slipper 8 timmar i bil med bråkiga barn. Jag behöver inte ta tag i kaoset med vem som ska sova i vilket rum, jag behöver inte se till att alla får tag på liftkort och kommer ut i backen på söndagsmorgonen.

kort sagt, inget ont som inte har något gott med sig.

LaBonita

haha - nästan bara fördelar ju..

2014-02-12 18:54:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk