sparlåga

ikapiika 2014-02-12 16:34 (inga kommentarer)
Istället för att bränna ut mig har jag gått ner på sparlåga de gångna veckorna, eller jag antar att det är det som har hänt i alla fall. på jobbet har jag knappt hållit styrfart, bara gjort det jag absolut måste och däremellan läst lite håglöst i några rapporter. Jag antar att det börjar bli dags att dra igång med allt det där som ännu ligger som oformulerade framtida projekt men det får bli sen, i mars någongång.
Nu är det två dagar till innan sportlov, efter sportlovet är det en hög heldagsmöten och skidåkning och sen ska jag på konferens i Phoenix en vecka. Så... efter det blir det dags att ta tag i världen igen, förhoppningsvis är det ljusare och jag något piggare då.

Privat har det dock varit mycket saker att hinna med de gångna veckorna, läkarbesök, utredningsresultatsmöten, klipptider, utvecklingssamtal, optikerbesök mm. Nu är det missTs utvecklingssamtal i morgon sen är vi förhoppningsvis klara med sånt för ett tag framöver.

Huset ser ut som kaos, det finns en miljoner trådar att dra i på alla fronter men jag orkar inte, håller mig på sparlåga och gör minsta möjliga. Så kanske jag överlever till våren.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk