hundkaos

ikapiika 2014-02-11 17:26 (inga kommentarer)
MoP är med systerfamiljen i Malaysia i tre veckor. Deras hund ska under tiden bo hos en hundkompis (vars matte och husse är vänner till familjen sen drygt 40 år tillbaka). Problemet är att de lätta utslag MoP hunden hade vid inlämnande till vänfamiljen visade sig vara rävskabb. Hon är nu behandlad, men bör inte träffa andra hundar. Vänhunden blev dock jättedålig, om det förvärrades av att han också var tvungen och skabbehandlas är ännu inte oklart, men då vänhunden är sjuk som tusan orkar vänfamiljen inte ha hand om MoP hunden, alltså har jag hämtat hem henne till oss. So far so good.

Att ha MoP hunden är meckigt men långt ifrån någon kris för oss.. I vanliga fall... men vi åker till fjälls på lördag och familjen vi ska dela lägenhet med är hundallergiker så MoP hund i fjällen funkar inte riktigt. Så, Nu håller vi några tummar att vänhunden piggnar på sig såpas att MoP-hunden kan åka tillbaka till vänfamiljen på lördag, okej?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk