Commander in

eeee 2014-02-06 16:22 (2 kommentarer)
Fyra dagar som chef. Fy fasen vilket glidarjobb jag haft förut, hehe. Eller nä. Såklart inte. Men lärarjobbet är i alla fall naturligt uppbyggt så att det finns en liten andningspaus och avslut efter varje lektion. Nu ska varje möte följas av ett nytt eller av ett mail eller av att skriva ner något för i 90% av fallen med möten kan inga beslut fattas och inget bockas av. Typ. Plus att jag måste kolla upp allt hundra gånger eftersom jag inte vågar ringa och störa min lediga företrädare och ännu inte riktigt vågar störa min nya chef med småsaker. Man måste ju verka redig va.

Tävlingen i helgen gick bra, tack för tummar ni som höll! Det var roligt och svettigt och adrenalinkickande och utmattande psykiskt och fysiskt. Eventuellt även beroendeframkallande.

Sen kollade jag på bilder från helgens härligheter och insåg att jag

a. har blivit rejält bulkig, som min kollega sa
b. inte känner mig alls nöjd med det
c. aldrig kommer få ligga med OVMN
d. inte vill visa mig för eller träffa folk

Känner mig gränslöst ful, tjock och klumpig och sugen på grädde. Februari, jag hatar dig lika mycket som jag hatar januari. Och inte får jag åka till solen heller. Och ingen har jag att hålla i handen:(

Men: jag har numera vänner! Woop woop.

semla

Vill bara säga att jag läser dig och gillar hur du skriver och så jamen typ att du har rätt, Februari suger (också). Kram.

2014-02-15 05:26:24

eeee

Vad glad jag blir semla, tack :) jag läser dig på ORD och gillar men glömmer alltid att kommentera. Kram!

2014-02-15 09:13:13


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk