buckwheat and honey

.jag 2014-02-04 07:59 (inga kommentarer)
men inte FAN blev det någon träning för mig igår. förra måndagen var det snöstorm och ingen träning i världen är faktiskt värd att riskera livet för, tänkte jag och stannade hemma och tränade pilates istället. igår var det ungefär lika dimmigt som i filmen "the mist". det var minst sagt skitläskigt att köra till jobbet, tror inte jag kom upp i över 50 km/h någon gång, men jag tänkte att den lättar väl under dagen för det brukar den ju göra. men icke. det var lika dimmigt när jag körde hem och då ställde jag in, för jag vet inget annat ställe häromkring där det finns så mycket vilt som i skogarna som omger vägen till träningsstället. det är lite som vilda västern där, med vildsvin och rådjur och (framför allt) hjortar som drar omkring i stora flockar, plötsligt kan det stå tjugo stycken på vägen framför en, det händer i princip varenda gång. så när man kör där vill man ha god sikt, kan jag väl säga, och jag var inte direkt sugen på en viltolycka så jag stannade hemma och kände mig lite som en smitare. tränade dessutom ingenting istället (om man inte ska räkna en och en halv timmes promenad i kuperad terräng och djup blötsnö), det är väl en av få nackdelar med att bo på landet, att det är en bit till allt och det går inte bara att ta bussen om det är taskigt väder. fast det verkar ju bli kaos i lokaltrafiken så fort det faller en snöflinga så i det avseendet kanske det inte spelar någon roll om man bor i stan eller på landet. men när jag bodde "i stan" kunde jag ju i värsta fall GÅ till gymmet och det kan jag ju inte direkt nu. sen kan jag kanske jobba lite med tanken att man FÅR ändra sina planer och att det inte per definition betyder att man är en karaktärslös latmask.

men i morse var det i alla fall stjärnklart, så jag satsar väl på att komma iväg ikväll istället. det blir nog bra. tisdagar ÄR en bättre dag att träna på för övrigt, måndagspasset slutar lite för sent för att det ska gå att förena med min skönhetssömn. det är mest det att jag har haft tisdagar och torsdagar som lågkaloridagar hela tiden ända sen jag började med 5:2 och tja, jag är väl något av en vanemänniska. och så vill jag egentligen inte ha måndagar som lågkaloridag för jag bakar alltid bröd på söndagarna och det är så jävla GOTT att börja veckan med nybakat bröd till frukost. ja, i-landsproblemen hopar sig som ni märker.

men först är det jobb, idag ska jag jobba med S, som jag gillar som person men inte jättemycket att jobba ihop med för hon är så långsam och liksom omständlig och kan peta omkring i detaljer i evigheter och jag är mer för snabba beslut och att det ska hända någonting så man kommer vidare och blir klar någon gång. i projektet vi håller på med måste vi dessutom lämna iväg vissa saker på remiss hos personer som är söligare än sniglar, så min frustration i detta är ganska hög. någon lagspelare är jag väl kanske inte direkt.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.