my part of freedom

.jag 2014-01-28 07:29 (inga kommentarer)
ja, men här kommer väl ännu ett gnälligt inlägg från mig. eller kanske inte. igår var en trist dag som sedan utvecklades till det bättre. jag kom hem, skottade snö, drog fram dammsugaren och dammsög upp allt bös från veden och den lilla arbetsinsatsen gjorde mig genast på mycket bättre humör. sen blev jag i och för sig på lite sämre humör när snöandet bara fortsatte och allt mitt skottande kändes helt onödigt och ogjort. har ju dessutom skoskavet från HELVETET som gör varje steg med sko till en plåga, vilket inte heller är någon humörhöjare direkt.

men men. jag drog igång min vidriga pilates-dvd och körde igenom passet och det gick bra, pilates ÄR bra för mig. sen sprättade jag kuvert och sorterade papper och betalade en saftig hög med räkningar. bland annat mitt studielån, drygt 20 papp bara swisch, bort från kontot (jag biter i det sura äpplet och betalar hela årsbeloppet på en gång eftersom jag inte riktigt står ut med de här kvartalsinbetalningarna som csn tycker att man ska ha och inte vill ha det på autogiro heller). det är surt, men nu har jag å andra sidan inte så värst många år kvar innan jag är skuldfri. det känns väl någorlunda okej att betala när man märker att skulden faktiskt minskar, i början tyckte jag att jag slantade in tusentals kronor och ändå kändes det som att själva skulden ett år senare bara hade minskat med typ hundra spänn. men nu skymtar jag ljuset i slutet av csn-tunneln.

efter det fikade vi och kollade på första avsnittet av "banshee" som jag lånat av en kollega och den verkade rätt lovande. sen blev jag tyvärr sittande framför tv:n och slöglodde fram till läggdags, det känns ju lite onödigt för det var inte ens något program som jag ville se och det finns ju vettigare saker att göra, kan man ju tycka.

planen idag är: jobba (men det går trögt. JÄTTETRÖGT på grund av att folk inte går att få tag på, inte svarar på mail, inte ringer tillbaka och så sitter man där och kommer liksom inte vidare, vad är det för fel på folk?), åka hem, skotta snö, gå hundpromenad, vika tvätt och sedan ligga i soffan och läsa resten av dagen/kvällen. jag håller på med stephen kings "22/11 1963" och den är...maffig. i dagarna väntar jag dessutom hem "doktor sömn", alltså uppföljaren till "the shining" och det kan ju bli väldigt intressant. åh, böcker. det är tur att de finns.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.