lördagsslö

.jag 2014-01-25 19:10 (inga kommentarer)
jag ligger på kökssoffan och slösurfar. mr S och hans kompis spelar tv-spel. på spisen puttrar ett långkok. jag älskar att ha en gryta på spisen och gå förbi och smaka av och kanske slänga i något, några lökar, lite mer vin, lite chili, och tänka på hur gott det ska bli att äta detta om några timmar.

idag hade jag kurs i rasklubben och det gick bra, alla verkade nöjda och det kändes som att det var ett okej upplägg med teori och praktik och lagom svårighetsgrad. nu såhär efteråt är jag dödstrött, så jag var väl förmodligen ändå LITE nervös innan. jag är ju ingen riktig instruktör liksom och det är väl en sak att hålla i en liten prova-på-grej på någon aktivitetsdag, och en annan sak att hålla igång ett helt gäng under en halv dag, typ allt kan ju hända och man vill ju helst inte bli ihågkommen som hon som höll den där värdelösa kursen. men jag känner mig väl rätt så nöjd efter den här dagen i alla fall. nästa gång är om två veckor, så det är väl bara att hoppas att flytet håller i sig.

nä, men annars är det väl mest gnäll över vädret just nu. häromdagen lovade jag mig själv nästan att aldrig mer gnälla över att det är jobbigt att pulsa i snö, för vad var det mot den här jävla BLANKISEN som ligger överallt och man får ta sig fram med livet som insats. jag vågar inte ens tänka tanken på hur det ska bli i veckan när det ska komma mer snö och lägga sig ovanpå. näe, ge mig dagsmeja och takdropp och barmark nu, tack så mycket.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.