snart helg...väl

.jag 2014-01-23 09:03 (inga kommentarer)
idag känns som en slö dag, jag känner mig liksom improduktiv även om jag jobbar. men jag kommer liksom ingen vart. jag betar av punkt efter punkt på en lista som i och för sig är jättelång, men det borde ju märkas något någon gång. fast igår var ännu värre för då hade jag dessutom sovit för lite. i natt sov jag som en kattunge och i morse fick jag mens. efter att ha lidit av all världens pms-krämpor i några dagar så känns det bara som ett YES, äntligen. sen att det inte är så kul att sitta hopkurad kring sin värkande mage när ekot av det där "YES, äntligen" har klingat bort är ju en annan sak. hellre det än dryg ledvärk, huvudvärk, svullen kropp, okontrollerade (nästan) tårar och den där krypande kliande känslan av obestämd irritation över exakt allting. mot smärta finns det ju åtminstone tabletter.

jaja. på lördag ska jag hålla en kurs och det ska bli spännande. sen kommer mr S' kompis och ska hälsa på och sova över, vilket jag kanske inte tycker ska bli fullt lika spännande, men det var rätt längesen han var på besök nu så det får jag väl tugga i mig. jag tänkte göra något långkok och så äter vi och dricker vin och kanske kollar på någon film och sen kan dom spela tv-spel och jag göra vad jag vill. det blir nog bra. det trista är bara att tassa ner på morgonen och det ligger en främmande (nåja) karl och snarkar i soffan, känner mig inte sådär jättebekväm med att sitta och äta frukost då. men i år blir nog året då vi gör om vårt arbetsrum till ett kombinerat arbetsrum och gästrum och sen kanske den saken är ur världen.

nä, nu är det dags för frukost. även om den inte är så mycket att hurra för på grund av att jag har lågkaloridag idag, men det är ju bättre än inget. sen, jobba och hem och städa och sen blir det lite kursförberedelser i soffan framför kaminen och sedan är det snart helg.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.