mest om vädret faktiskt

.jag 2014-01-20 06:39 (inga kommentarer)
måndag och veckan börjar med snö, kyla, pms och jättemycket att göra. tydligen har jag inte tänkt på jobbet på hela helgen, vilket i och för sig är väldigt skönt, men nu sitter jag här som ett oskrivet blad och minns inte riktigt hur vi sa i fredags, vad det var som var så viktigt och bråttom och prio ett.

och så tog det evigheter att komma till jobbet. det har i och för sig inte snöat sen i lördags, men det har blåst desto mer och åtminstone där jag bor blir effekten snödrev. man kommer och kör genom skogen och vägen är helt bar och man tänker att det här går ju bra och så plötsligt kommer man ut bland öppna fält och det är 40 cm snö på hela vägbanan och snön yr in i sidled och fält och dike och väg har liksom blivit ett och allt är virvlande vit rök. då är man, eller åtminstone jag, inte så kaxig. och när det sen kommer idioter och ska KÖRA OM...det var som varenda pms-hormon i min kropp signalerade DÖDADÖDADÖDA. hade jag varit med i "falling down" hade det hänt, tror jag.

men jag kom fram till jobbet i ett stycke och tog mig friheten att ställa in bilen i ett av våra lager, som är ganska tomt så här års, så hinner kanske bilen tina upp under dagen. det är inte mer än nollgradigt, men blåsten gör ju att snön fryser till betong i alla fall och det är ju måttligt kul att stå där och liksom hacka fram dörrhandtaget ur en stor isklump.

näe, jag gillar inte det här. men det är som det är, det är bara att bita ihop och gilla läget. idag ska jag träffa en person efter jobbet, det är ingen jag direkt gillar vilket gör det till ETT TRÅKIGT MÅSTE. men den här personen har gjort mig en tjänst, så då får man väl bita ihop och leverera tillbaks lite.

men ikväll ska jag träna på nya träningsstället, det blir spännande. min ambition just nu är att ta mig tid att träna där åtminstone en gång i veckan som ett komplement till löpträning och hundpromenader. det är kul att träna, men jag vill inte snärja in mig i något djävulskt upplägg som involverar de flesta av veckans dagar och som gör att jag blir bunden till händer och fötter av tider och måsten. jag börjar så här så får jag se sen.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.