snow is falling

.jag 2014-01-18 18:45 (inga kommentarer)
jag ligger i soffan och slösurfar. innan dess har jag tittat på alla avsnitt av "farmen" som gick i veckan, så just nu känner jag mig inte direkt som någon intellektuell elit. men första jobbveckan har ställt ganska mycket krav på tankearbete, så det känns rätt skönt att koppla av med lite fördumnings-tv.

och det har kommit snö i mängder och mer är på ingång och jag är inte det minsta road. men det är väl bara att skotta på och gilla läget antar jag. det här är väl MÖJLIGEN enda gången som jag saknar att bo i stan, men det ska väl också vara det enda.

nästa helg ska jag hålla i en kurs i rasklubben, som tur är inomhus för annars hade det nog blivit katastrof. det ska bli kul även om jag fortfarande har lite svårt att smälta att folk vill gå på kurs för MIG, jag är ju...ingen speciell, liksom, jag bara tränar ju för att det är kul och tävlar lite på skoj och så har det råkat gå ganska bra några gånger. jag är i alla fall extremt peppad inför att hålla den här kursen, och ännu mer peppad inför att gå mina kurser i vår, särskilt bruksspår med valpen ser jag fram mot.

nu: laga mat, sen: äta, dricka lite vin, glo på "stjärnorna på slottet" och inte så värst mycket mer. imorgon blir det mera snöskottning.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.