Noone's waiting for you anyway

eeee 2014-01-19 18:24 (1 kommentar)
Den lilla ensamma kattungen har i helgen blivit omhändertagen av paret N&M och idag åt vi brunch med andra par och pratade om par och om en fest som alla utom jag varit med på (och det finns liksom en gräns för hur länge man orkar le och nicka när man egentligen inte är glad) där det fanns andra par som varit svartsjuka på varandra och flirtat med andra och planerade bröllop.

Vad ville jag säga med det? Något om par. Hur par är mot varandra. När N & M för tusende gången under det här knappa dygnet kom ihop sig i tjafs om någon småsak och sedan försonades under puss och kram och kel och mys så tänkte jag på hur nödvändigt det fysiska i ett förhållande är. Hur det känns som det här med att leva med någon som man är i en relation med inte skulle fungera om man inte kunde krama och hångla bort allt tjafs någonstans mellan tvätthögar och odiskade tallrikar och varför har du hängt in mina blöta jeans i garderoben och nej jag orkar inte träffa din mamma idag och kan vi inte bara boka den där restaurangen nu varför lyssnar du aldrig.

Min stora förhållandeförebild i livet är faktiskt mina föräldrar. De tjafsar visserligen som alla gör och min pappa kör visserligen över min mamma rätt ofta men det är mest för att han inte fattar vad han gör (jag är själv likadan) och de är så här 40 år efter att de träffats fortfarande extremt fysiska med varandra. Kramar, kyssar, en klapp, en smekning när man passerar varandra eller bara spontan armkrokning och handhållning på promenaden. Det är fint och så vill jag också ha det. Det känns som man inte orkar med varandra annars?

Just nu skulle jag dock vara nöjd med... jag vet inte. Bara få sitta bredvid någon i en soffa och småprata och kanske hålla handen ibland? Men i lördags betedde jag mig sällsynt idiotiskt och gick miste om min favoritstund på hela veckan. Varför ska jag vara så eländigt blyg, nervig och svår för? Varför kan jag inte någon gång ibland bara vara lite cool?

Och nästa helg har jag besök och nu har jag stressont i mage/rygg och känner mig allmänt pissig. Vill göra något kreativt / revolutionärt á la klippa av mig håret fast absolut inte det. Rensa garderoben kanske? Har ingen lust att ha på mig något av plaggen där. Hinner ej köpa nya.

Gnäll gnöl gnys.

Men! Idag var det i alla fall sol.

Malenan

Fint med dina föräldrar. Jag tror oxå att beröring är A o O.

2014-01-20 16:52:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk