enlightenment!

ikapiika 2014-01-14 20:45 (2 kommentarer)
Jag läser Jazzies text och inser att JAA, det är ju därför,bristen på ljus hela jullovet, totalt uppochnervända dygn och smågnabb och gnissel mest hela tiden medförde att jullovet inte var den uppvilande lisa jag hade föreställt mig. Trots att jag trodde att jag ställt in mig på ett jullov med film och böcker blev jag fantastiskt frustrerad och stressad över overksamheten och blev grinig och otrevlig. Att då tänka att det kanske hade varit annorlunda om det faktiskt hade varit ljust någon enstaka gång gör att jag kanske inte behöver se mig själv som ett hopplöst fall.

Sen, när jag ondgör mig över en frustrerande jobbgrej på vägen hem, kläcker maken ur sig att min jobbfrustration kanske bottnar i att jag gör nya ganska svåra saker hela tiden och att jag aldrig får bottna i frågorna. Kanske är det så, jag kanske inte är ett hopplöst fall där heller.


Jazzie

Jag fick insikten när jag bodde i Göteborg och vinterdeppen var värre än vanligt. Jag svor över stan och dess jävla vinterväder. Sen när januari-rean kom så annonserade ONOFF "12 soltimmar under december" Och då insåg jag att det nog var förklaringen. Vintern efter var det ljusare och då mådde jag bättre.

2014-01-15 13:37:12

Anni

Ja men så är det! Jag har bott i Stockholm och vintern i Göteborg må vara mildare men tusan så mycket mörkare och blötare oxå! Jag har aldrig längtat efter ljus eller frusit så i regn och motvind som sen jag flyttade hit!

2014-01-15 22:46:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk