kanske lite inspiration

ikapiika 2014-01-05 16:47 (inga kommentarer)
i fredags fick jag en ny symaskin i försenad 40 års present av mina föräldrar. Då vintern lyser med sin frånvaro blir det inga nya skidor utan mamsens gamla får duga för att åka runt halva dalarna... (om det nu finns snö där i slutet på februari). Då dottern och kompis tog sig an en designerkarriär med liv och lust med min gamla bara delvis fungerande symaskin, insåg jag att jo, en ny symaskin får det bli.
För att komma på vad jag ska göra med maskinen, just nu står den på matsalsbordet och provsys lite då och då, har jag surfat runt lite på olika mönstersiter och kanske, kanske har något gammalt bortglömt i mig börjat pirra lite. Den där personen som älskade tygaffärer och gärna tog sig an balklänningar, kappor dräkter med mera. jag har nog inte sytt annat än gardiner och enstaka utklädningsplagg på sådär 10 år, men det börjar kännas som om det faktiskt vore kul. En fin blus eller en sommarklänning med bra passform.. det kanske vore något det.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk