summa julledighet

.jag 2014-01-10 19:53 (2 kommentarer)
enligt runkeeper har jag promenerat lite drygt 23 mil under min julledighet. det är jag ganska nöjd med faktiskt. jag känner mig pigg och stark och utvilad och redo att ta nya tag. faktiskt! så kändes det verkligen INTE när julledigheten var på väg att ta slut förra året, för då var jag pissförkyld. och i somras var det ju så meckigt med att hundarna var sjuka och sen fick jag ju borrelia, så det var väl inte direkt att betrakta som någon höjdarsemester. den här däremot, har suttit som en fin guldkant på min tillvaro. bortsett från lars norénjulen från helvetet så har allting mestadels varit bra. lugnt och fridfullt och inga speciella måsten precis som jag ville ha det. nu återstår en helg och sen är det tillbaks i selen igen. men det känns just för stunden helt okej.

mindre okej är att vi precis har varit och hämtat mr S' bil på verkstan. 2013 var inget bra bilår, 2014 verkar inte ha börjat bättre. ändå är hans bil mycket nyare, men å andra sidan blir det dyrare när det väl går sönder grejer. och så fanns det inte tillräckligt med pengar på hans konto och så fick vi stå där och fumla med olika kort som några andra januarifattiglappar. har aldrig hänt förut, men någon gång ska ju uppenbarligen vara den första.

men bortsett från det så. nu har vi ätit god fiskgryta och druckit varsitt glas vin och är laddade inför "på spåret". bra så.

Jazzie

Shit... det var riktigt bra. 23 mil. Kul med Runkeeper tycker jag.

2014-01-11 14:08:50

.jag

@Jazzie: ja, runkeeper är toppen. även om det i längden blir lite väl löjligt med att man, nästan oavsett vad man har gjort, har "a new personal record" i någonting. men samtidigt kul och lite peppande.

2014-01-12 15:32:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.