so far so good

.jag 2014-01-08 15:27 (inga kommentarer)
igår ondgjorde jag mig ju lite över att jag "råkat" anmäla mig till en massa kurser, fastän jag vet hur det kommer att bli, stressigt och dant. fast roligt och utvecklande också förstås, det ska man ju inte förglömma. i alla fall, idag fick jag ett halvsnorkigt mail från studiefrämjandet att jag hade anmält mig till en kurs i tävlingslydnad men anmälan var bara öppen för de som hade gått kurs i höstas och det hade de minsann kollat upp att jag inte hade gjort (på den klubben det gällde) så jag fick minsann vänta tills anmälan var öppen på riktigt. jamen URSÄKTA MIG DÅ, det var faktiskt NI som skickade ett mail till MIG med rubriken "du har möjlighet till förtur", sen läste jag i och för sig lite slarvigt och noterade inte att det stod "i höstas" utan antog att det gällde alla som gått kurs där under förra året, men oavsett, måste man låta så himla dryg, det är ju inte precis som att jag har hackat mig in i systemet för att tränga mig före i kön.

men det räddade ju faktiskt min situation lite, för den kursen anmälde jag mig ju egentligen mest till för att få lite struktur på valpens träning inför tävlingarna. men det är ju bruksspår jag vill träna, så under förutsättning att jag kommer med på den kursen så struntar jag i tävlingslydnadskursen och så blir det bara två kurser i vår varav den ena slutar ungefär när den andra startar så det blir nog faktiskt alldeles lagom.

i övrigt njuter jag i fulla drag av min jättelånga ledighet som nu dessvärre börjar gå mot sitt slut. varje dag har följt ungefär samma mönster: jag går upp, äter frukost och sedan går jag en jättelång promenad, det är så skönt att vara ute i flera timmar i dagsljus, och sedan kommer jag hem och sen är det fritt fram att kura ihop sig i soffan med en kopp te och en bok och bara slappa. mer stimulans än så behöver jag nästan inte för att må bra. fast ikväll ska jag passa barnbarnen och det brukar inte innebära några lugna stunder direkt, så jag får väl passa på att ta det lugnt nu.

och idag kom jag att tänka på att det är lite sorgligt att min bästa kamera är så stor och klumpig. det är jättesmidigt att ta bilder med sin smartphone men herregud, det går ju inte att jämföra. min gamla olympus som jag köpte (tror jag) 2002 eller däromkring tar ju tusen gånger bättre bilder, men dessvärre är den ju lite väl stor och klumpig. hade jag hittat en LITEN (fickstorlek) kamera med 20x optisk zoom och 1 cm närgräns så hade jag slagit till OMEDELBART, men det är väl en teknisk omöjlighet är jag rädd. men om någon vet något bra tips så var inte blyga, träd fram och sjung ut.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.