trött, tröttare, .jag

.jag 2013-12-22 19:33 (1 kommentar)
jag tycker inte att jag har något direkt mönster för hur eller rättare sagt när jag skriver här, det blir som det blir men uppenbarligen ofta på måndagsmorgnar. nu är det söndag kväll och imorgon är jag ledig. är så sjukt jävla ledig att jag verkligen inte kommer att starta någon dator förrän möjligen sent på kvällen. därför blir det söndagskvällstext istället för måndagsmorgons-dito den här veckan.

saker jag vill göra extra mycket av den här ledigheten, utan inbördes ordning:
* gå många och långa långpromenader med hundarna.
* gå omkring i pyjamas på dagtid.
* hångla.
* elda i kaminen.
* läsa deckare.
* laga (och äta) god mat.

det känns som att det mesta skulle kunna gå att uppfylla utan vidare. önskar bara att själva julfirandet och besöket av mina föräldrar i samband med det, förflyter konfliktfritt och helst snabbt som ögat. sen kan resten av ledigheten gärna få gå i ultrarapid.

nu måste jag kolla på downtown abbey, för när jag såg det igår var jag så sjukt trött att det kändes som att jag missade cirka hälften. egentligen borde jag ha gått och lagt mig redan innan det började, men det är ju lite pinsamt att inte ens kunna hålla sig vaken till ett program som börjar 21.30 en lördagskväll, så jag framhärdade. men när mr S, som INTE tittat utan bara råkat gå förbi vid några tillfällen, frågade om jag trodde att det var X som hade dödat Y och jag bara "va, är han död?" så insåg jag att jag nog inte riktigt hade hängt med. men efter en sån här jävla utdragen vinter och megajobbig vår, sommar och höst är det kanske inte så konstigt att man är lite slutkörd. må denna ledighet råda bot på detta, tack.





AnnA

Haha, så skönt att fler knappt orkar hålla sig vakna på kvällarna :) Ha en riktigt skön jul nu!

2013-12-23 10:08:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.