mätt!

.jag 2013-12-19 08:37 (inga kommentarer)
igår hade vi after work i vår lilla grupp som delar lokaler och som bara blir mindre och mindre. ursprungligen var det tänkt att vi skulle sätta oss ner tillsammans med Z och någon personalvetare från företagshälsovården och reda ut ett och annat, men allting kring det eskalerade ju och ballade ur så till den milda grad att när väl tidpunkten för denna sammankomst närmade sig så gjordes bedömningen att det hade gått för långt för den typen av aktivitet, så det blev inget med det. sen bestämde vi att vi skulle träffas när Z-såpan var utagerad, men eftersom det drog ut så på tiden hann det bli sommar och semestrar och svårt att få till det. sen skulle det ju anställas en ny person i gruppen och då bestämde vi att vi skulle vänta tills han började och ha det som lite teambuilding, men sen kom ju Det Stora Sparpaketet och den tjänsten drogs in redan innan den hann bli tillsatt, och då var det rätt deppigt ett tag och ingen hade lust med någonting. men sen tog vi oss i kragen och bestämde oss för att nu får det faktiskt bli av, så igår var vi alltså ute på krogen och åt och drack och försökte ha det så trevligt det nu går i skuggan av Det Stora Sparpaketet och hot om konkurs och varsel och uppsägningar och fan vet allt.

och nu sitter jag här och är fortfarande sjukt mätt. alltså, jag var mätt när vi gick från krogen igår kväll. inte proppmätt, utan bara något mer mätt än normalt. ändå vaknade jag någon gång i natt och kunde inte somna om eftersom jag var så jävla mätt. det känns inte riktigt normalt att liksom vara avsevärt mättare fem-sex timmar EFTER att man ätit klart än vad jag var vid tidpunkten då servitrisen plockade bort tallriken på bordet. det känns väl som att maten borde ha hunnit sjunka undan lite vid det laget, men nä. när jag vacklade upp i morse efter usel sömn (sover hundra gånger bättre med helt tom mage än överfull) så kände jag mig FORTFARANDE proppmätt. fast idag är det 5:2-lågkaloridag så det gör ju inte så mycket.

min bil är på verkstad. IGEN. jag är vid det här laget ganska trött på min gamla bil, i år har den verkligen slagit rekord i antalet verkstadsbesök. kanske är det dags att se sig om efter något nyare eller åtminstone bättre, men ÅH vad sånt är a. tråkigt och b. ångestskapande. man vet vad man har men inte vad man får och när det gäller bilar blir man väl fan alltid blåst på något sätt. och dessutom känner jag att nu har jag ju plöjt ner en massa pengar i den här bilen, så nu borde den väl rulla ett tag till om inte annat så för att det liksom ska betala sig på något sätt. as if. vi får väl se vad verkstan säger idag. men jag kände lite att det liksom inte direkt var det här jag behövde just nu, när livet är lite skört och transperent.




Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.