painted in the sky

.jag 2013-12-09 06:33 (2 kommentarer)
måndag, igen. stormen kom och gick i torsdags och fredags, vi hade strömavbrott i 15 timmar. jag tog "sovmorgon" utan att kunna sova, låg bara och väntade på att det skulle bli ljust på grund av att jag tycker det är för JÄVLA äckligt att köra bil i storm och mörker. och mörkt var det ju på grund av strömavbrottet, och stressad var jag på grund av att jag har så rövmycket att göra på jobbet. kom till jobbet klockan åtta, hade ett möte halv nio och ett annat halv tio, kunde börja jobba med det mest akuta kvart i elva. när jag åkte hem var det mörkt och det kändes som att jag hade jobbat i tusen år istället för åtta timmar. folk brukar sucka och beklaga mina arbetstider, men jag skulle aldrig byta bort dom mot åtta till fem, aldrig byta bort två timmars ledig tid i dagsljus mot mörkt när man åker till jobbet och mörkt när man kommer hem igen, aldrig.

men när jag kom hem hade i alla fall strömmen kommit tillbaks och vi eldade i kaminen och lagade mat och tittade på "på spåret" och drack lite vin och sedan gick jag och lade mig. det känns som att våra helger är så här nu. jag går och lägger mig tidigt och vaknar tidigt, mr S går och lägger sig sent och vaknar sent. och det är ju helt okej, vi har ju inga småbarn som kräver någonting, och han brukar dessutom gå upp en sväng innan jag går upp och släppa ut hundarna och hämta in tidningen och sånt, så jag bara kan masa mig upp, fixa frukost och ligga på soffan och läsa tidningen i lugn och ro innan jag ger mig ut på en långpromenad. älskar ensamma morgnar och långpromenader, så det här är win-win även om nackdelen är att vår gemensamma dag inte börjar förrän någon gång mitt på dagen. och när man jobbar som ett as känns det ju inte som att man har oceaner av gemensam tid i veckorna. men men.

nu ska jag ladda för helvetesveckan som kommer. idag är förhoppningsvis sista dagen som jag jobbar både med säsongsjobb och vinterprojekt parallellt, sen kan jag fokusera på det senare. men det är SÅ MYCKET och dessutom så och dessutom en sån jävla röra att jag knappt vet i vilken ände jag ska börja dra. är det konstigt att man blir kontrollmänniskan från helvetet när allting man släpper ifrån sig förvandlas till kaos så fort man inte är där och styr upp?


ps. i natt drömde jag att jag och @sodanismo var specialinbjudna gäster till finalen av breeder's trophy i dressyr. det kändes...helt naturligt, som det brukar göra i drömmar. EH.

sodanismo

jamen såklart, helt naturligt! :)

2013-12-09 07:13:13

.jag

eller hur! :)

2013-12-09 12:54:41


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.