puuh

.jag 2013-12-12 08:40 (inga kommentarer)
det kändes som att jag var med i filmen "48 timmar", en film som jag förvisso inte sett men jag tror att den handlar om att någon har 48 timmar på sig att göra någonting, annars går allt åt helvete. så har det varit för mig på jobbet den här veckan och inte blev det roligare av att 1. ett exceldokument som är ytterst centralt i detta projekt helt enkelt stängde ner sig självt utan att spara någonting av det jag gjort, TROTS att jag ställt in det på att det skulle autospara var femte minut, och 2, att en pärm med dokument som jag skulle ha som underlag till en del av projektet helt enkelt har försvunnit. KUL KUL, eller hur? man tror ju knappt det är sant att man ska behöva lägga av sin redan pressade tid på att springa runt och leta efter en pärm som har stått i ett arkivskåp i hundra år och som nu INTE FINNS. de nio andra pärmarna med dokument kring detta projektet stod där på hyllan, men den tionde hade ingen sett röken av. så. jävla. frustrerande.

men nu är jag klar. eller den försvunna pärmen är fortfarande försvunnen och det kan jag ju inte göra någonting åt, men jag har lyckats plocka ihop det mesta på annat håll. så nu har jag skickat projektet vidare och det ligger just nu inte mitt bord längre. eftertexterna kan börja rulla på filmen "48 timmar". skönt.

idag ska vi flytta om grejer på vårt labb eftersom vi ska få ny ventilation som kräver att våra bänkar står på andra platser. i samband med detta har jag krävt att vi även ska städa och röja lite, för eftersom vi bara blir mindre och mindre personal samtidigt som vi får mer och mer att göra är det ju fan aldrig någon som hinner någonting mer än det nödvändigaste, känns det som. och visst blev det ett himlande och stönande bland kollegorna när jag sa detta, men alla höll ändå med om att det behövde göras, så idag ska vi ta ett krafttag. och efter 48 timmar med intensivt problemlösande ska det bli riktigt skönt med...lite mindre krävande arbete.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.