every other day

.jag 2013-12-02 08:02 (inga kommentarer)
och så blev det måndag igen (IGEN?, allvarligt, veckorna måste vara felkonstruerade) och nu är det december och snart jul. ser inte fram mot själva julen, men ledigheten! som jag hoppas att jag får ta, det brukar aldrig vara några problem eftersom det är den tid på året då vi har som allra minst att göra, men nu är det ju KRIS och då kan man uppenbarligen inte vara säker på någoning.

och jag har jättemycket att göra. eftersom jag jobbar i en säsongsbetonad bransch så bygger min tjänst på att jag har vissa arbetsuppgifter som huvudsyssla mellan februari och oktober ungefär och resten av året jobbar jag med andra saker. men det här året är inte som andra år. jag jobbar fortfarande med säsongsjobbet och samtidigt jobbar jag med mina vinterprojekt. och det går ju inte riktigt ihop sig. men jaja, det löser sig väl så småningom. NÅGON gång tar väl även den här säsongen slut och det kan bli om inte lite lugnare så i alla fall lite mer fokus. som det är nu hattar jag mellan labbet och kontoret och gör lite här och lite där och håller allting flytande men ingenting blir klart.

och hemma har jag adventspyntat, det tog fem minuter eftersom pyntet bara består av några ljusstakar. vi har en ljusslinga också, men den sitter visst uppe året om numera. och alla lampor fungerade, så nu kan väl stämningen börja infinna sig. förbanna inte mörkret, tänd ett ljus eller hur det nu var.















Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.