burning

.jag 2013-11-25 07:52 (2 kommentarer)
och så var det måndag igen, det känns lite som att veckan bara består av måndagar. i fredags var det julfest med jobbet och det var väl ett något överskattat nöje. jag förstår inte riktigt poängen med att gå ut på jättestora ställen där ljudnivån är så att man knappt hör vad som sägs, och sedan slafsa i sig mat och sprit som om det inte fanns någon morgondag. för att stå ut med det underlättar det gissningsvis om man är rätt packad själv, och det hade jag ingen lust med. vet inte varför, för det var ju fri sprit och taxi hem (typ). men jag kände inte för att dricka några större mängder. TYVÄRR var vi några som hade gjort upp om en listig samåkning som lät jättebra i teorin, men sen när jag var dödstrött på att trängas med fulla människor var det förstås ingen annan som ville hem. BLÄ. note to self: ta bussen eller stanna hemma nästa år, om det nu blir någon julfest nästa år.

jag var hemma KVART ÖVER ETT, chockerande eftersom det känns som att de gånger jag ens varit vaken efter 22.30 i år snudd på går att räkna på ena handens fingrar. där möttes jag av det för mig glädjande beskedet att det hade blivit något missförstånd med mr S' kompis, han som egentligen skulle komma och hälsa på och sova över från lördag till söndag, så han skulle inte komma alls. så resten av helgen blev ledig på riktigt, med milslånga skogspromenader, brödbak, långkok, korsord och böcker. ett snabbt besök av barnbarnen skapade lite ångest inför nästa helg då mr S ska på fest i en annan stad och jag ska passa dom själv med övernattning och allt vad det innebär. för de kan verkligen hålla igång på ett sätt som jag har legat av mig från, jag tyckte det räckte med en timmes umgänge och sedan var jag slut som människa. men det får ju gå på något sätt, jag får väl tanka energi och egentid på söndag eftermiddag när de har åkt hem, för mr S kommer inte hem förrän på söndag kväll. fokus på det nu då så kör vi den här veckan också.

eeee

jag älskar att man alltid kan lita på att det finns en text av dig måndag morgon :) det ingår nästan lite i min måndagsmorgonrutin

2013-11-25 08:05:10

sodanismo

ja, det är fan en orimlig mängd måndagar just nu. det känns skevt.

2013-11-25 09:50:52


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.