hanging on the telephone

.jag 2013-11-14 18:34 (inga kommentarer)
en sak som jag verkligen HATAR är att ringa till folk som jag bara känner lite sådär. det är nästan värre än att ringa till helt okända människor, de har ju i alla fall ingen möjlighet att veta vem man är och då är det ju mer bara att köra på. men när man ska ringa till folk som man bara halvkänner och man inte vet om de kan placera en eller om man ska dra en lång och omständlig berättelse om vem man är...ja, det känns skitjobbigt. föredrar hundra gånger av hundra att maila.

idag bestämde jag mig för att jag måste boka ett spårprov för minsting, jag kände lite att tar jag inte tag i det nu så blir det fan inte av förrän möjligen till våren. allt har varit mycket enklare med valpen, hans prov har jag gått i samband med rasklubbens kurser och ordinarie prov. men dom som håller i kurserna där är också minstings uppfödare, och de vill inte döma "sina" hundar, och nästa ordinarie prov är inte förrän i vår. så nu får jag göra som alla andra och själv fixa domare. JOBBIGT. fick i alla fall tips om en som bor inte alltför långt härifrån, och det är ju bra, men så fick jag bara domarens telefonnummer, ingen mailadress, och då ska man ju ringa det där samtalet och det är rätt rejäl tröskel att ta sig över, väldigt lätt grej att skjuta upp till ett obestämt "senare" om man säger så.

och så har jag mailat lite fram och tillbaks med en tjej om en kurs jag och eventuellt hon ska hålla i vinter, och hon bara "kan du inte ringa mig så vi kan diskutera detta" och så telefonnumret. så plötsligt fick jag TVÅ såna där jobbiga samtal på min att-göra-lista idag. inget kul läge, det kändes nästan som att själva spårprovet och att jag har blivit ombedd att hålla i en hundkurs var de små detaljerna i sammanhanget. men det är ju bara att ta tag i förstås, för det går ju inte att komma undan.

känslan när det är gjort står ju i alla fall i direkt proportion till ångesten det tidigare genererat, så just nu när det hela är avklarat så känns det mycket förnämligt. nu ska jag bara maila lite i dessa ärenden, men det är ju de små och lätta bitarna.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.