Galen vecka

Malenan 2013-11-11 00:24 (inga kommentarer)
Jag hade en massa olika texter i huvudet den här veckan som jag ville skriva... men sedan blev livet sådär intensivt igen!

Kom hem från Istanbul lördag natt. Sov hos T söndag natt. :)
På måndag morgon ringde min bästis i Paris för att fråga om hon och hennes 14 åriga tvillingar kunde komma och hälsa på i helgen! :)
Måndag annars lunch med kompis, gå tidigt från jobbet för kurs om ADHD o på kvällen kom T åt middag med oss o sov över.
Tisdag gymmade jag efter jobbet o packade upp mina väskor.
Onsdag åt jag lunch med en annan kompis. På kvällen gick A o jag på TV inspelning av Talang med T o hans 3 döttrar (första gången jag träffade dem, jättegulliga o trevliga).
Torsdag fm kortkurs på Sida, på em ännu en kurs om ADHD, på kvällen gymmade jag och sen kom T o sov över.

På fredag flög T till Istanbul (jo, just Istanbul lustigt nog) med bror, kompis o svåger för en långhelg. Själv åt jag lunch med en 3e kompis (catching up efter att ha varit bortrest så mycket), sedan hem till As 13 årsfest. Duktiga A hade valt att fixa o förbereda det mesta själv, så parallellt med att de 10 tjejerna roade sig, bla med storebror D som cool DJ, kunde jag fixa lite i gästrummet. Framåt midnatt hade alla gått hem utom de 4 som skulle sova över o då satte vi på Titanic. Halv tre på morgonen hade jag 5 tjejer som hulkade av gråt men till sist kom i säng...

Lördag morgon städade jag intensivt i flera timmar tills det var dags att hämta våra Parisvänner på Cityterminalen.
Det har varit härligt att ha dem här (de åker imorgon lunchtid), det får jag återkomma till för nu är det mer än dags att sova!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-23
Antal texter
15
Övrigt
Valspråk