Borta bra men hemma bäst

Malenan 2013-11-15 17:36 (inga kommentarer)
Helgen men bästisen från Paris var härlig! Vi är alltid lika lyckliga när vi får tillfälle att träffas.

Med T går allt som på räls. Han kom hem från Istanbul i måndags och vi har setts flera gånger sedan dess men inte sovit över hos varandra eftersom han har sina döttrar hos sig denna vecka.

Annars är den överväldigande känslan för mig just nu att det är skönt att vara hemma i stan! Trots det gråa trista novemberrusket. Hur mycket jag än älskar att resa så har det ju blivit lite väl mycket av det denna höst. Eller snarare, det har inte blivit tillräckligt mycket av att vara hemma! Skrev så här på FB häromdagen:

Since returning from our summer holiday on Gotland three months ago, I've made 6 trips! Some far away like Ouagadougou, some nearby like Karlstad and Gotland. Some for work, on my own, like Sarajevo, some for fun, with the children, like Barcelona and Istanbul. They have all been interesting, fun and rewarding, but I'm so happy that I have no trips planned for a month now! I'm happy to have time for simple every day pleasures at home. For instance, I just turned on the telly for the first time in ages!

Jag hade möjlighet att åka till Bryssel med personalföreningen denna vecka men tackade faktiskt nej till det (ni ser, jag kan!). Mina två kollegor är dock där så jag har haft det mycket lugnt de sista dagarna. Har delvis jobbat hemifrån (och då även passat på att plocka och fixa lite hemmavid så att det äntligen känns riktigt hemtrevligt och inbjudande igen).

Idag har jag dock varit på kontoret hela dagen. Är nöjd med min dag.

Har tagit tag i lite jobbtrådar som jag inte orkat eller inte haft ro att dra i tidigare (har ännu några kvar dock...).

Har därutöver matat in alla mina boardingkort på frequent flyerprogram (utom några som jag måste posta, men kuvertet är redo att postas), är mycket nöjd med det, nu ska jag bli rik på mil! :)

Har författat klagomål och krav på kompensation till Lufthansa ang. deras dåliga service då vi missade vårt flyg i München(pga dem).

Har varit hos Polisen och beställt nytt pass. Det gick snabbt och smidigt och jag ska få det nästa vecka. Tur det för sedan måste jag skicka iväg det till Paris för att få visum till Niger (jo, jag har en jobbresa kvar före jul...). F.ö. läste jag idag att UD avråder från icke nödvändiga resor till Niger...

Hann även med en trevlig lunch med min väninna C som jag inte sett på mycket länge. Annars har jag träningsvärk efter ett superbra pass, skivstång-intervall, i går kväll. Inte för mycket dock, utan bara så det känns bra, som ett bevis på att det tog :)

Här på kontoret är det nu bara jag kvar. Har inte bråttom hem. D med kompisar på en konsert. A med sin kör i Katarina Kyrka, håller på med en TV inspelning. Så småningom ska jag dock ta mig hem för att klä om, ta en vinflaska och sedan åka till min svensk-senegalesiska väninna för middag. Och sen ska vi gå till Lilla Wien för att lyssna på kongolesisk musik och dansa!!! :)


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-23
Antal texter
15
Övrigt
Valspråk