rubriken utan mening

.jag 2013-11-08 08:10 (inga kommentarer)
igår var en sån där värdelös dag som inleddes med att jag vaknade innan klockan ringde av att huvudet, nacken, axlarna var ett inferno av Värk och då är det bara att konstatera att jaha, idag blir det en sån där dag , bara att bita ihop och ta sig igenom. så det gjorde jag. tack och lov var det ganska lugnt på jobbet, och så passade jag på att uträtta lite ärenden på lunchen istället för efter jobbet som jag hade tänkt från början, så istället åkte jag raka vägen hem och städade och tvättade och bäddade rent i sängen och bar in ved och fyllde på pellets och sen, SEN, kröp jag ner i sängen och sov hela natten och idag känner jag mig helt okej. och huset är rent och kylskåpet välfyllt och bilen har fått nya vinterdäck.

den här helgen är det avslutning på viltspåret och det är till lika delar skönt och tråkigt. tråkigt eftersom viltspår är så kul och spännande och det är härligt att vara ute en hel dag i skogen med sina fyr- och tvåbenta kompisar. men det går inte att förneka att det tar tid, det är drygt att köra fram och tillbaka till spårskogen och så här års har man knappast vädret på sin sida (men ändå finns det fästingar!), så det ska ändå bli skönt med lite "ledighet" på helgerna. tycker det är ganska fullspäckat i kalendern ändå ett tag framöver, men det är i alla fall inget som man behöver ställa klockan och gå upp i svinottan för att göra. tror jag åtminstone.


nu: förbereda tråkigt jobbmöte som egentligen inte skulle vara idag men som plötsligt skulle vara det i alla fall och som därför kommer att sabba min planering och jag kommer att vara tvungen att gå ifrån mötet för att springa och fixa med andra saker, underbart...not. men men, shit happens.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.