halloween

.jag 2013-11-01 14:00 (1 kommentar)
vi hade en liten diskussion på den minerade marken om hur vi vill och ska ha det här hemma, men det gick bra. inte så att vi kom fram till några mirakellösningar, hade det varit så jävla enkelt hade det ju aldrig blivit ett minerat område från första början. men det kändes ändå bra, det känns som att vi ändå vill samma saker, att vi har samma målbild.

idag är jag ledig. igår gick jag och tänkte att jaha, då kan jag passa på och göra ditt och datt när jag ändå är ledig, men så körde jag ner mina mentala hälar i marken och tänkte att NÄE, så fan heller. jag gör ju jämt sådär, passar på att storhandla, köra till soptippen, tvätta några maskiner tvätt, baka lite och kanske åka till stan och köpa någon specialglödlampa och plötsligt har hela den lediga dagen gått till att uträtta en massa tråkiga ärenden. VAD ÄR DET FÖR JÄVLA LIVSKVALITÉ EGENTLIGEN?
så idag struntar jag i att tvättkorgen är full och att jag nog egentligen borde plocka och förvälla mangolden och frysa in den. jag sitter med fötterna på bordet och kollar med ett halvt öga på "himlen kan vänta" på tv4 play och dricker te. elden sprakar i kaminen, ute faller de sista löven från träden och jag har det riktigt bra.

AnnA

Mentala hälar i marken. Det gillade jag. Tror jag hade behövt gräva ner mina också.

2013-11-01 19:23:11


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.