f.u.c.k.

.jag 2013-10-10 12:00 (1 kommentar)
idag är ingen rolig dag. förutom mensvärk från helvetet har jag dovt dunkande huvudvärk, ihållande värk i nacke och axlar så att det känns som att musklerna och senorna ska brista vilken sekund som helst, samt skoskav. det sista låter kanske som en bagatell i sammanhanget, men i morse kändes det som att det var exakt den tuvan som under dagen skulle kunna stjälpa detta lasset, compeed räddade dock just den situationen. det andra kvarstår.

utöver detta dras jag med existentiell ångest som inte är att leka med i sig själv i allmänhet och i synnerhet inte i kombination med ovanstående. även om jag (åtminstone här) gnäller och klagar på än det ena, än det andra så är jag faktiskt på det stora hela ganska nöjd med tillvaron. så sent som förra helgen igen minns jag att jag satt i bilen på väg till spårskogen och lyssnade på lars winnerbäcks senaste skiva och kände ren och skär lycka. inte för att det hade hänt något speciellt, det bara kändes så bra allting, FLYTET liksom. men de senaste dagarna har jag som trillat ner i ett hål av jobbiga tankar som åker karusell på ett sätt som det kanske inte har gjort sedan jag var 25. ska livet vara så här? är det inte mer än så? det här att jag tycker att jag har det så bra, är det verkligen sant, är det inte bara en lögn som jag intalar mig är sann för att man inte lever det liv man vill leva, man lever det liv man måste leva och så låtsas man att det är det liv man vill leva? är det verkligen det här jag vill göra, och om inte, VAD VILL JAG EGENTLIGEN?

jamen jättekul det här alltså. jag behöver visst compeed för själen också. men det finns inte så istället så jobbar jag lite halvhjärtat med saker som absolut inte kan vänta, på lediga stunder reserverar jag böcker åt mig själv på biblioketets hemsida och försöker uppföra mig normalt.

Mea

<3

2013-10-10 19:37:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.