light my fire

.jag 2013-09-25 08:56 (inga kommentarer)
dagarna rullar på. igår hade vi personalaktivitet med jobbet, vilket innebar att jag och S utöver våra vanliga arbetsuppgifter även fick sköta det praktiska kring det. hur det nu kunde bli vårt jobb att fixa mat till 20 personer, duka bord, koka kaffe samt stanna kvar efteråt och diska och städa. nu ska jag inte påstå att vi led eller fick jobba ihjäl oss, det var väl soft att tillbringa en dag i en stuga vid havet istället för att harva omkring i grottekvarnen. men varför till exempel ingen av de 18 karlarna erbjöd sig att stanna kvar och hjälpa till att röja undan efteråt kan man ju ta och fundera över när man slöläser klyschorna sin dammiga jämställdhetsplan på jobbet.

jaja, det var väl hur som helst ganska trevligt, solen sken och himlen var lika blå som havet och vi spelade kubb på stranden och åt god mat och teambuildade. tyvärr blir jag något så extremt TRÖTT av att gå omkring och vara glad och social och pratig en hel dag, så när jag kom hem var jag helt slut. och sent blev det också, jag hann i princip bara in och vända innan det var dags att ge sig iväg till agilityn. jag var ganska opeppad, men det gick bra och minsting tycker det är jättekul, så jag får väl svälja att kursen och instruktören inte direkt är sådär outstanding.

idag ska jag jobba, sedan handla, sedan hem och göra en PLAN för hur jag ska få ihop det i helgen med matlagning till vår tillställning och spårläggning inför söndagens träning utan att gå i bitar av stress.
mr S jobbar som en galning på sitt nya jobb, som inte är heltid på pappret men i praktiken så har han hittills jobbat mer än heltid hela tiden utom första veckan. eftersom han är inskriven på arbetsförmedlingen för att kunna stämpla upp till heltid in case of så måste han därför nu på sin fritid hålla på och söka en massa jobb som han varken vill ha eller ens behöver i nuläget, för att med jämna mellanrum kunna rapportera detta till arbetsförmedlingen. det kan ju kännas som slöseri med egna och andras resurser, men såna är reglerna och det får man uppenbarligen helt enkelt bara tugga i sig.

nu: fika.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.