scary movie

.jag 2013-09-20 07:58 (inga kommentarer)
alltså jag vet inte vad det är, om det är åldern eller stressen eller någon annan slags reaktion på något eller om det är HEEELT NORMAAAALT (som sköterskan på företagshälsovården brukar säga oavsett vad man säger), men jag har blivit så JÄVLA glömsk. eller inte glömsk, utan liksom mer...slarvig och disträ. det är som om jag har tappat förmågan att ta till mig information. när folk pratar så lyssnar jag ett tag, sedan kommer jag på mig själv med att sitta och tänka på andra grejer. jag läser tidningen på fikarasten och sen kan jag börja bläddra i den på lunchen och komma halvvägs igenom den innan jag känner igen en enda text. jag skummar igenom mail och tror jag har greppat innehållet, och sen står det till exempel att man ska svara om man kommer eller ej, och så missar jag det, har inte ens sett det. och nu kanske folk skrockar igenkännande och tänker att det där är ju helt normalt, men det är det inte alls, inte för mig. jag missar ingenting, jag har alltid koll, jag har ordning på saker och koll på kalendern och vet alltid när det är dags för sophämtningen, bilprovningen, låneböckerna och det ena med det tredje. men det verkar som om den förmågan är på väg bort från mig och det fyller mig med obehag. jag hatar att inte ha koll.

som igår kväll. fick ett mail där det stod att det var samling för spårläggning lördag klockan si och sedan är det spårträning söndag klockan så, och jag tänkte att de måste ju ha mailat fel, för mina spårgrupper ska ju inte träna förrän nästa helg. tänkte först maila och påpeka att de nog hade råkat lägga mig i fel grupp, men så tänkte jag att jag för säkerhets skull skulle kolla på kursschemat först. så i morse letade jag rätt på mailet med kursschemat (som jag inte ens skrivit ut, VARFÖR HAR JAG INTE GJORT DET?) och johodå, visst var det träning för valpens grupp på söndag. detta har jag alltså totalt missat, på söndag har jag istället anmält valpen till ett spårprov. eller? han som håller i anmälningarna är en sån där människa som vägrar använda mail så det går ju inte att kolla, men jag VET ju att jag skrev ut en anmälningsblankett och skickade och jag VET att jag betalade in anmälningsavgiften. fast tänk om anmälningsblanketten har kommit bort på posten, sånt händer ju faktiskt, eller kommit fram för sent, och så är jag inte alls anmäld? åh, vad jag HATAR sånt här, att inte veta och när saker liksom bara flyter omkring helt slappt och utan att man har grepp om dom. det är rasklubben och samma människor som håller i både kurs och prov, så NÅGOT kommer jag ju att göra på söndag, frågan är bara vad. och frågan är om jag har en ledig lördag eller om jag ska åka och lägga spår?
och jag HATAR att maila där man framstår som en imbecill idiot som inte kan hålla ordning på sig själv utan liksom förväntar sig att någon annan ska göra det, men nu har jag gjort det. mailat alltså. så nu återstår och se vad som händer.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.