gäsp,,,

.jag 2013-09-08 19:22 (inga kommentarer)
äntligen är helgen slut, höll jag på att skriva. men lite så känns det. igår gick jag upp klockan sex, åkte iväg sju, var hemma hos C vid åtta och så samåkte vi till stället dit vi skulle hålla i lite aktiviteter för rasklubben i grannlänet, vi var väl framme där vid halv elva. där höll vi igång några timmar och det var för all del väldigt trevligt, men det är ju så PÅFRESTANDE att vara bland en massa folk och vara pratig och social hela tiden. och sedan blev vi bjudna på middag innan vi åkte hem, och det var ju förstås jättesnällt, men då tog det ju ytterligare ett par timmar av en redan lång dag och vid det laget var jag dödstrött på C. det är inget fel på honom, han är himla snäll och så, men så...tråkig, vi har verkligen INGENTING gemensamt. och han pratar JÄMT, och är ganska självgod och skrytsam, plus att han bara har kanske tio anekdoter som han drar om och om igen. att sitta inklämd i samma bil i timmar, umgås en hel dag och sedan åka samma väg hem igen stod väl inte jättehögt på min önskelista, speciellt inte som vi för inte så längesen stod i en monter på en mässa en hel dag tillsammans. min C-kvot var liksom fylld, men det var bara att bita ihop. för att ytterligare förgylla denna dag så smackade han igång någon jävla dansbands-bland-cd i bilstereon så att hans gamla mossiga historier dessutom ackompanjerades av "de sista ljuva åren" och liknande toner. så när jag kom hem på kvällen så var jag helt slut. fixade middag, åt, försökte hålla mig vaken till 21.40 för att titta på "apflickorna" på svt, men nä, det var helt enkelt inte möjligt så jag gick och lade mig.

och idag ringde klockan vid kvart i sex, jag gick upp och åkte till spårskogen. tack och lov slapp jag spårläggningen den här gången. i vanliga fall är det stenhårt, lägger man inga spår så får man inte heller gå några spår. men eftersom det är rasklubben som håller i viltspåret och jag var iväg och gjorde grejer in the name of rasklubben så kunde de göra ett undantag så jag slapp tillbringa lördagskvällen i spårskogen. TACK. men klockan åtta på söndagsmorgonen var jag på plats. och idag har jag, valpen och minsting haft en härlig dag i skogen. minsting fick prova ett nattgammalt spår för första gången och det gick hur bra som helst, och valpen var helt enkelt fenomenal, han bara sög sig fast i spårkärnan och sen var det liksom bara att haka på och följa med. så härligt när allting bara stämmer.

för en gångs skull flöt allt på som det skulle och det gick "ganska" fort, vi var väl klara strax efter två och jag var hemma en timme senare. det var skönt att känna att det liksom ändå var typ en halv dag att bara vara hemma och ta det lugnt på. så här har det inte blivit särskilt många knop. valpen och minsting har sovit som små grisar. jag satte bröddeg till jäsning, hjälpte mr S att haka på ett par fönster som han hade målat (jag vet inte hur andra gör när de målar fönster, men hos oss verkar det vara en NEVERENDING STORY), vi kollade på ett avsnitt av the walking dead och åt grillad kyckling och färdigköpt potatissallad till slö-söndagsmiddag. nu står bröden i ugnen och sedan ska jag nog helt enkelt gå och lägga mig i sängen och läsa. för halv fem i morgon bitti ringer klockan och en ny arbetsvecka börjar. och imorgon har jag ett viktigt möte och en viktig deadline och jag är INTE klar. tycker att jag jobbade som ett litet as hela förra veckan för att "jobba undan" så att jag skulle kunna sätta mig och jobba med det projektet jag har deadline på, men ibland är det ju fan i mig som FÖRGJORT, det händer hela tiden saker som är mer akuta och folk ringer och säger att nu måste du titta på det här och så får man mail från folk som behöver hjälp och allting är så jävla URGENT. men nu är ju högsäsongen officiellt slut, så förhoppningsvis får jag det snart lite lugnare.

och nästa helg har jag bara en tävling på söndagen, och den är på hemmaklubben och det är bara 10 stycken i min klass så det kan inte ta mer än max ett par timmar. resten av helgen är det INGENTING. INGENTING. aaah. vad jag ska njuta.










Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.