Stress

Anni 2013-08-24 22:54 (inga kommentarer)
Så har jag hoppat hals över huvudstupa in i ett nytt projekt - igen! Jag vill så mycket och har så hög ambitionsnivå och vill hinna allt. Och sen slår jag PANG i taket och inser att jag håller på att stressa ihjäl mej.

Men det är ju inte som att jag kan skippa nåt heller. Jobba måste jag ju och det tar den tid och ork det tar. Kvällarna är upptagna med alldeles för mycket och sen känner jag att jag borde och skulle vilja hinna så mycket mer. Och när ska jag få ro att bara vara hemma och slöa och sitta med en bra bok i lugn och ro?

Egentligen är det inte så mycket, jag menar, folk hinner ju både jobba och ha familj med småbarn och husdjur och jag vet inte vad! Jag bor själv och har bara mej själv att tänka på.

Så kanske är det inte tiden som fattas utan nåt annat? Ro att koppla av och släppa kontrollen och ta det som det kommer.

Just nu känns det bara som att hela huvudet bara är alldeles fullproppat med overload av information. Och jag är helt slut men för speedad för att sova. Känns som jag springer runt runt i mentala cirklar och flämtar!

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!