Ljuvlighet

Anni 2013-08-26 21:38 (2 kommentarer)
En lång lat söndag med sovmorgon, bra bok och inga planer alls. Skrotade i pyjamas ända till eftermiddagen då jag fick oväntat besök och det var helt otippat men jättekul! En gammal kollega med fru som jag inte träffat på evigheter. Och dom hade med sej en jättefin hund dessutom! Hon somnade under bordet med huvudet på min fot, hur gulligt som helst!

Idag smet jag tidigare från jobbet och cyklade ner till havet. Tog ett dopp - det är fortfarande varmt - och sen satt jag och läste en bok och bara såg ut över glittrande havet.
Oändligt blått, stilla, vackert, underbart!

Sen kom kollegan och hon hade med sej mina sötvoffor så jag fick gosa med dom lite. Verkar som jag blir hundvakt till jul om inte förr! :-)

Nu är jag hemma igen och fixar lite, tränar på körsånger, dricker te och bara myser. Hur skönt som helst.

Idag var jag tillbaka hos sjukgymnasten oxå och hon var nöjd med mej. Det börjar släppa i nacken och hon masserade loss lite mer i ryggen oxå så det ska nog bli folk av mej. Idag efter behandlingen kunde jag för första gången gå med "rätt" hållning utan att behöva anstränga mej och tänka på det. Så det går framåt! Vem vet - en vacker dag kanske jag hittar mina nyckelben oxå?

Tinto

Hittar du inte dina nyckelben? Så slarvigt! ☺

2013-08-27 10:40:05

Anni

@Tinto - men det är inte mitt fel! Dom har gått och gömt sej!

2013-08-27 21:07:36


Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!