för lite tid för att hinna med

alvis 2013-08-21 19:57 (inga kommentarer)
Jag skriver alldeles för sällan, upplever inte att jag hinner med längre men jag hänger kvar lite till och får se om det kommer lätta (troligen inte med en ettåring som inte sover på dagarna längre och alla dessa ständiga vardagssysslor utöver det där dagliga jobbandet...)..

Försöker sockeravgifta efter sommaren och det är jobbigare än jag trott. Egentligen är det nog hela tiden från dess att lilla A föddes och vi flyttade hit (med ica alldeles för nära) som det varit mer regel än undantag att köpa och äta "något gott" på kvällarna. Vi har liksom bara unnat oss, helt undantagslöst som om det faktiskt är något som tillhör vardagen. Dumt. Dåligt både för tänder och kropp i övrigt och svårt att bli av med helt enkelt.

Försöker också träna. Det går sådär kan man säga. Mycket snack men lite verkstad. Jag är glad över att jag lyckas jobba, komma hem till familjen och fixa kvällarna med läggning m.m. för att sedan pusta ut i soffan. Det är det här livet vi ska leva några år framöver nu, och jag gillar det men friheten känns ibland minimal. Och nu skriks det inifrån lilla A:s rum så nu måste jag gå...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk