måndagsmorgon

.jag 2013-08-19 07:18 (inga kommentarer)
jaha, så var det måndag igen efter en ganska intensiv helg, fast fylld av bra saker. jag har tävlat med valpen och det har gått över förväntan och helt plötsligt känns den där titeln vi jagar inte alls så avlägsen längre. men det bästa av allt är förstås att han är frisk och på hugget och att det går att träna som vanligt igen.

igår var jag och mr S på loppis i en av grannbyarna och hittade ett jättefint gammalt skåp som båda blev förälskade i och som vi först trodde var sålt eftersom det stod ihop med lite andra grejer som det satt "sålt"-lappar på. men det visade sig att det bara råkade stå där av en slump, så vi slog till och det kostade dessutom i sammanhanget inga pengar alls. sedan åkte vi hem och åt glass och tittade på en film som visade sig vara ganska dålig, men man kan ju inte få allt. känns ändå som att det här har varit en helg med FLYT.

idag skulle jag egentligen på möte med rasklubben, men det blev inställt så istället blev det en ledig kväll. imorgon börjar minstings agilitykurs och på onsdag ska jag passa barnbarnen efter jobbet. i helgen ska jag vara med på en mässa och det är fortfarande en massa grejer kring det som är oklart, så den här veckan lär inte bli någon sinekur. men det är väl bara att ta full fart rätt in i kaklet, eller nåt sånt.

nu: koka kaffe åt morgontrötta kollegor.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.