misantropiskt

ikapiika 2013-06-30 14:35 (2 kommentarer)
idag är jag nog lite misantropisk, jag går i alla fall och blir irriterad på mänskligheten och dess särdrag, eller så är det bara en släng av jante.

1. En FB kompis önskar tips om våtdräkt för triathlon och får massa svar, det ena tipset dyrare än det andra. - Jag blir irriterad på att allt bara blir ett prylrace och att man alltid måste ha "rätt" saker. Min "billigast möjliga" våtdräkt är nog bara värd förakt... Ett klart skäl till varför jag inte börjar med triathlon är att jag måste skaffa cykel... och cykling verkar vara helt överfyllt av pryltokar (åtminstonne i min bekanskapskrets)
2. Jag har idag lyssnat på Peter Wolodarskis och Carolina Gynnings sommarprat och blir mest trött på dessa fantastiska människor som var missförstådda outsiders och nu är på rätt plats i livet. .. Vi som varit lite halvfel hela tiden fortsätter förståss på vår mediokra bana istället.
3.Sonen har "lanparty" i källaren och när jag försökte få kompisen och honom att leka ute en stund var det ett evigt tjat om "när får vi gå hem?"

Och så kul är jag i dag ungefär, stingslig och gnällig... men det går nog över

.jag

haha, jag jobbar ihop med några triathleter och brukar lyssna på diskussionerna i fikarummet, snacka om materialsport! det verkar bara vara vilda protester från den äkta hälften som sätter stopp för att införskaffa cyklar i samma prisklass som en hyfsat ny bil.

2013-07-01 06:40:17

sodanismo

alltså det är helt SJUKT vilka pengar det går att lägga på cyklar. jag fattar liksom inte. jag tyckte ridningen var en materialsport men den bleknar banne mig i cyklingens skugga...

2013-07-01 08:02:19


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk