gotta get the job done

ikapiika 2013-06-26 21:10 (1 kommentar)
Jag ska ju åka till Vansbro och simma lite nästa vecka, inte hela distansen utan halva, sådär 1500m. Såsom gammal simmare har jag alltid tänkt att 1500m är ju en baggis, det går ju lätt som en plätt men nu, när det börjar närma sig har jag ändå börjat fundera lite även om simhybrisen tagit överhanden. För någon vecka sen var jag i alla fall och köpte en billig våtdräkt, provbadade den förra helgen och ja, den går nog och simma i. Frisim i alla fall.
Idag ringde min mamma och vojade sig över mina tilltag och sa att jag inte kan tillgodoräkna mig träning jag gjorde för sådär 25 år sen, även om jag försökte lugna henne och säga att jag ju faktiskt simmade lite i april också. Men men jag fick helt enkelt omvandla dagens löppass till ett simpass. Hungrig, lite arg och allmänt på dåligt humör kom jag till simhallen med inställningen att det var ett jobb som skulle göras. Sådär 40 minuter senare hade jag simmat 1700-1800 meter och hade nog kunnat fortsätta ett tag till om jag inte varit så hungrig.

Väl uppe på land känns det rätt bra. jag är lite trött i armarna och väldigt varm men annars helt ok. Jag vet att vansbro är skitkallt och motströms men det är väl det som gör att det blir någon form av sport.
Just nu känns det som om köra bilen hem 3.5h är största utmaningen och det känns faktisk ganska skönt.

Nilli1

Oj! Vad bra gjort! Ska bli spännande att höra hur det går:-)

2013-06-27 10:57:03


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk