Kraftsamling

Anni 2013-06-29 15:22 (inga kommentarer)
Tillbaka igen och det är fortfarande mycket på jobbet. Jag trodde det var semester nu och att alla var iväg, men det är tusen småsaker som ska fixas och jag hinner inte och orkar inte och har ingen lust. Jag vill vara ledig och känna att det är sommar!

Igår kom jag hem och ville bara åka ner till havet och sätta mej och glo rakt ut och slippa alla tankar som knuffas i huvudet. Men jag somnade istället och vaknade med ännu mer huvudvärk och fick inte gjort nånting. Idag har det regnat och jag fortsätter försöka hinna ikapp mej själv, tvättar, sorterar papper...

Jag inser att jag tar på mej för mycket och att det har blivit lite väl många olika projekt senaste veckorna. Roliga saker, resor, vänner, men jag börjar ta lite slut. Behöver egentid, ladda mina batterier. Ut och röra på mej, slappna av i kropp och själ och inte vara så sabla duktig. Jo, det är lättare sagt än gjort.

Och sen försöka planera sommaren, allt jag vill göra på ganska begränsad tid. Folk som ska komma hit, saker jag vill göra, tid att bara göra ingenting... Stress, stress.

Men imorse kom mamma och pappa hit med jordgubbar och jag parkerade i soffan under en filt och läste bok en stund. En man som heter Ove! Jag kan rekommendera honom. Han fick följa med mej till sängs igår och jag låg där halva natten och skrattade och grät. Läs den!




Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!