Snart så

Anni 2013-07-04 17:49 (inga kommentarer)
Jag försöker ställa om mej mentalt och försöka begripa att det är sommar. Inte bara jobb och stress utan snart semester. Så idag har jag försökt gå långsammare, bara göra det jag måste och intala mej att slappna av. Och det funkar kanske lite, för jag somnade på tåget på väg hem från jobbmötet.

Nästa vecka ska jag tjuvstarta lite och bara jobba nån dag, sen är det åtminstone 2 veckor semester och sen ska jag försöka ta ut lite kompledigt när jag kan.

Vet inte om det är vädret, men jag får lite ångest över att sommaren glider mej ur händerna. Men jag börjar få näsan över högarna på skrivbordet och efter en vecka av spänningshuvudvärk har jag insett att jag måste koppla av.

Till helgen kommer Syster med familj och sen KV tror jag. Ska försöka lata mej ändå och inte försöka vara duktig och fixa allt. Det är jättemysigt med sällskapet. Fast just nu känner jag mest för att gå i ide och dra en filt över huvudet, men det ska gå över! När dom väl kommer blir det jättekul det vet jag ju.

Igår kväll tog jag med en videofilm och drog hem till Bästisen, det var så länge sen. Och alla samlade ihop sej och såg på film och fikade och minstingen gosade in sej lite bredvid mej i soffan, sötnosen! Och så fick jag klappat lite katt. Sånt ger frid i själen.

Nu ska jag panikstäda, tvätta, diska, skura badrummet och förbereda morgondagens besök. Tur att jag får en ursäkt för ärligt talat börjar dammråttorna bita mej i tårna.

Info
Namn
Anni
Född
-
Hemstad
Västkusten
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2004-07-12
Antal texter
1 442
Övrigt
Valspråk

Lev livet levande!