fredagseftermiddagen

.jag 2013-06-28 14:43 (inga kommentarer)
fredag eftermiddag och jag sitter på jobbet och tycker nog att jag har kommit ikapp och är i fas med rätt mycket. åtminstone just nu, man får vara glad för det lilla.

i helgen är det utställning som rasklubben anordnar, och även om det blir två långa dagar så ska det bli så in i vassen skönt att bara få sitta rätt upp och ner på en stol och bara glo. för det gör man ju 90 % av tiden på utställningar, det är ju inte precis någon action att tala om.

efter jobbet ska jag tråckla mig hemåt med buss, via bilverkstan för att hämta en bil som nu förhoppningsvis har bromsar. sedan ska jag nog bara plocka i ordning alla grejer jag ska ha med mig imorgon och sedan sätta mig i soffan och glo. det där med att bara sitta rätt upp och ner och glo rakt ut i luften utan att göra något är en underskattad syssla, har jag kommit på efter denna helvetesvår när allting har varit så enormt slitigt och jobbigt och jag känner att jag lever lite på marginalerna, men nu är det väl ändå snart semester, bara två veckor till.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.