post helg

.jag 2013-05-20 20:37 (inga kommentarer)
fyfan vad jag lider av JOBBKAOS med jättebokstäver och jag vet inte längre om det är till någon hjälp att ha en assistent. jo, det är det förstås. fast det går så LÅNGSAMT med vissa grejer. nu har jag ju i och för sig sagt "känn ingen press" och "du får ta det i din takt", men då hade jag ju ingen aning om att det var snigeltempo det handlade om. och allt är besvärligt och det pustas och stönas och klagas, vilket bara är slöseri med tid för det blir inte mindre att göra för det. men jaja. kaos är det i alla fall, och än har vi inte hittat källan till kaoset. så imorgon lär inte direkt bli roligare. fast när det är jobbkaos så blir vi i vår grupp så extra tajta och sammansvetsade, alla släpper allt och ställer upp och hjälps åt och det är fint.

efter jobbet åkte jag och valpen och tränade för vår tränare. och det gick så SJUKT bra. sändande med ställande funkade på fem, tio, tjugo, TRETTIO meter, han stack iväg som ett skott och orienterade efter rutan och man riktigt såg att polletten hade ramlat ner. underbar känsla.

hade det inte varit för mitt jävla KNÄ så hade allt varit jättebra. men det får det tydligen inte vara. jag tyckte det kändes bättre i helgen, men idag blev det värre igen. så nu ska jag skippa mina jobbskor för de är så extremt tunga och klumpiga att benet liksom far iväg en liten bit utan styrsel för varje steg. känns det som i alla fall.

nu ska jag gå ut och plocka mördarsniglar i vår blommande gullvivsbacke en liten stund innan det är läggdags. och imorgon ska jag anmäla mig till det där spårprovet. har out:at till berörda att jag är ledig den dagen så nu kommer jag inte undan.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.