långhelg

.jag 2013-05-11 19:00 (inga kommentarer)
klämdag är fina grejer, åtminstone när man kan få vara ledig. och det fick ju jag. kände mig lite taskig mot assistenten som fick jobba själv efter bara en vecka, men jag har betonat hundra gånger att hon absolut bara skulle göra sånt som hon kände att hon hann med och kände sig säker på och låta allting annat ligga tills på måndag. och hon har ju åtminstone inte ringt så det kan ju inte ha inträffat några större katastrofer, får man ju åtminstone hoppas.

i torsdags var det sommarvärme. jag hittade en ny väg att gå i ena skogen och blev svettig i t-shirt och fleeceväst. kom hem och pysslade lite i trädgården, som har kommit lite i skymundan. jag försöker ta det lugnt och inte känna stress över detta också utan jobbar på att sänka ambitionerna. allt måste inte vara perfekt.

i fredags kväll var det viltspår i mörker på valpens ena kurs, det var spännande fast tyvärr fick jag gå så tidigt att det knappt hade hunnit bli mer än skymning. idag var det dags för minstings andra spår, och efter att ha tvekat lite i spårstarten gick han som en liten klocka. imorgon är det avslutning på valpens andra kurs och sedan blir det nog lite lugnare, eller åtminstone inte ett sånt oherrans körande om helgerna. andra kursen är på mycket närmare håll, så det känns oväntat lyxigt efter att ha farit som en skottspole fram och tillbaka hela våren.

nu: baka bröd, baka bullar, laga middag, VILA.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.