lördagskväll

.jag 2013-05-04 20:48 (3 kommentarer)
sitter i soffan och lyssnar på diskmaskinen och orkar inte mycket mer än så. hela dagen igår hade jag ont i huvudet och hela dagen idag har jag haft ont i huvudet. sån där trist seg malande jävelhuvudvärk som letar sig ner i musklerna i nacken och axlarna och armarna, eller om det är där det börjar och sedan letar sig upp i huvudet, och som inga piller utom citodon biter på.

idag var det viltspår med valpen och efter att ha fluffat omkring på ett stort rosa moln efter förra helgens superspår så landade vi i bistra verkligheten igen. det var varmt, spåret var långt och terrängen svår och när vi kämpat oss fram genom björnbärssnår och ris och nästan var framme så skuttade det väl upp en hare från ingenstans och då tog jaktinstinkten över och fokus på spåret var ungefär så långt borta som man överhuvudtaget kan komma. så kan det gå. imorgon börjar minstings spårkurs, det ska bli spännande och jag hoppas verkligen att den här huvudvärken har gett med sig till dess.

lite om jobbet även om jag egentligen inte vill tänka jobb på helgen: nej, Z har fortfarande inte varit och skrivit på några papper eller lämnat några nycklar. hon hade tydligen hört av sig i tisdags och låtit meddela att hon skulle komma på torsdagen, men sedan hade hon sms:at Z-chefen vid lunchtid i torsdags och sagt att hon inte tänkte komma, "hoppas det är ok" och han bara: "NEJ, det är inte ok". fast det struntade ju hon uppenbarligen i, för hon dök som sagt aldrig upp den dagen, och inte igår heller. det är verkligen långa och sega eftertexter i den här såpan.

nä, nu ska jag festa loss på ett glas bubbelvatten och svt:s öppna arkiv innan det är läggdags för klockan ringer halv sju imorgon bitti för en ny dag i skogen. ha en trevlig lördagskväll allihopa.

crackgirl

Massage? Yoga? Även så lite som 10 minuter hemma varje morgon med en video kan göra mycket för ens muskler och ev. huvudvärk.. och skit i Z och vad hon gör. Låt din chef ta hand om det själv.

2013-05-05 15:32:34

.jag

@crackgirl: jo, jag vet ju att allt blir bättre om jag tränar pilates några gånger i veckan, men har kommit in i en sån där trist spiral när allt bara känns oöverstigligt jobbigt. bara att ta fram yogamattan känns som ett jätteprojekt just nu :-(

2013-05-06 18:10:08

crackgirl

Jag vet.... hoppas det släpper snart!

2013-05-10 01:41:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.