ett nytt avsnitt i Z-såpan...

.jag 2013-04-29 09:04 (2 kommentarer)
...inleds härmed. men snart kan det vara över och eftertexterna kan börja rulla. inte än, men kanske snart.

hon skulle ju ha kommit i torsdags, men det gjorde hon ju som bekant inte. och inte heller i fredags. och hon hörde inte av sig med någon förklaring eller ursäkt till varför hon inte kom heller. alltså, man undrar ju verkligen hur hon tänker, om hon tänker. när hon nu har jobbat så länge på att gräva sin egen grav och den är färdig så kan hon väl åtminstone göra ett försök att avsluta lite snyggt, kan man ju tycka. fast hon kanske tänker att det inte spelar någon roll, hon är ju redan uppsagd och då kan man bete sig lite hur som helst, hon kan ju liksom inte bli MER uppsagd än vad hon redan är. och sina eventuella referenser från den här arbetsplatsen har hon ju redan sumpat så det spelar kanske inte heller någon roll i hennes värld.

i fredags fick jag i alla fall order om att ta bort henne som användare från de databaser där jag är administratör. S fick order om att avprogrammera hennes passerkort. nycklar har hon ju fortfarande kvar, tyvärr, så tills hon behagar lämna in dom så måste alla pärmar av betydelse låsas in i kassaskåpet varje kväll. inte för att vi tror att hon skulle ägna sig åt att sälja ut företagshemligheter, men man vet ju aldrig och better safe than sorry.

så på god väg att ta slut är det ju tack och lov. önskar bara att det kunde bli ett tydligt och konkret avslut innan torsdag, när min assistent ska börja. det skulle kännas så pissigt att gå runt och presentera henne och få en massa frågor om var Z är och ska inte hon jobba med mig i år och varför inte det då, och behöva ha de diskussionerna med kreti och pleti. för kreti och pleti har inte den ringaste aning om vad som pågått bakom kulisserna och bakom Z:s onaturligt klämkäcka fasad när hon varit på jobbet, för hon kan ju stå och illvråla svordomar med tårarna sprutande åt någon den ena sekunden och nästa sekund sitta och prata om melodifestivalen med någon annan som om ingenting alls hänt. så någon slags officiell och kanske lite tillrättalagd version av varför Z slutat måste väl fram snart, kan jag väl tycka.

ja, men för övrigt är det ups and downs. konflikten med mr S fortsätter. igår morse började vi prata, men då hade han mage att slänga ur sig att alltihop börjat med att jag varit otrevlig mot honom vid en viss tidpunkt. och ja, det var jag, men det HAR JAG BETT OM URSÄKT FÖR, och han HAR GODTAGIT den ursäkten och sedan gick det flera dagar innan den här senaste konflikten drog igång. som HAN startade. och i min värld är det fan inte okej att dra upp någonting som man avslutat och lagt till handlingarna, för det ska fan vara glömt och inte ligga en i fatet någon annan gång, vad fan är det annars för mening med att be om ursäkt och godta ursäkter?

så nä, vi kom inte längre än så för jag blev så jävla arg. och tyvärr blev jag så jävla arg att jag var tvungen att dra upp det här med att han hade städat sin bil och skulle på "dubbeldejt" fastän det var det sista jag ville och borde ta upp för det saknade helt relevans, men det bara kom. sedan tog jag hundarna och åkte till skogen och TACK OCH LOV för det så jag fick lite annat att tänka på än jobb och världskrig. umgås med helt normala människor som varken är ute efter att ställa till bråk eller skylla alla konflikter i hela världen på mig och tycka att jag ska ta ansvar för dom.

ja, så kom jag hem igen, och så småningom han också. med sina vänner för de hade ställt bilen här. det sista jag hade lust med i hela världen just då var att träffa hans jävla vänner men det verkar ju konstigt om man inte ens går ut och hälsar, så det fick jag ju göra. och hålla masken är jag ju så jävla bra på så det kan jag ju göra lite till liksom.

sedan grät jag hela kvällen och inte en enda ord yttrades från hans sida. och inte från min heller förstås. nä, men det är väl kul nästan jämt tänker jag om det här. NOT.

Sheela

Fy vilken helg du verkar ha haft. Kram.

2013-04-29 09:12:50

Mea

<3

2013-04-29 11:18:21


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.