in a rut

.jag 2013-04-18 11:47 (2 kommentarer)
jag är så trött och jag blir så sur, nu när det äntligen är vår (för det är det väl nu) så vill jag vara pigg och fylld av energi. fast det är svårt när det är så SATANS mycket hela tiden. den här veckan har varit extrem, både jobbmässigt och övrigt, grejer att göra efter jobbet varenda dag. utom igår, men då kom N på besök med A och O, och det var visserligen jättekul, men inte en lugn stund. den enda lugna stunden var senare på kvällen när jag satt nere i trädgårdslandet och sorterade övervintrad sättpotatis, men det förstördes lite av att en av grannarna, monsterkärringen från helvetet som ger oss skulden för allt från svampar till mullvadshögar och mördarsniglar, stod och glodde surt på andra sidan staketet. det är förstås bara att ignorera och herregud, de är ju närmare 80 år(fast de är oroväckande pigga), nån gång inom överskådlig framtid ska de väl ändå flytta, men det är inte speciellt kul att ha henne blängandes och muttrandes några meter ifrån när man vill pyssla i sin täppa och känna frid. och min tolerans för psykfall är just nu ganska obefintlig.

Z-såpan fortsätter att sega sig framåt. det VERKAR nu som att hon har gått med på att bli uppsagd, fast det tjafsas om detaljer, typ att hon ska få ta del av årets lönerevision under sin uppsägningstid och såna småsaker som företaget förmodligen kommer att gå med på för att få ett slut på det hela. men vi tar inte ut någon seger förrän alla avtal är i hamn och är undertecknade och klara.

ikväll är det kurs för minsting, jag är svintrött och har mest av allt lust att gå och lägga mig typ klockan 18.00 och sova tills imorgon. men ikväll ska vi träna apportering och det är minstings roligaste, så då får jag väl offra mig, haha. på lördag är det utställning och det känns väl lite sådär, upp tidigt, långt att åka och det skulle inte förvåna mig det minsta om vi blir utviftade med ett slätt "very good" (för icke utställningsinsatta så är "very good" inte alls så bra som det låter, utan betyder ungefär "tack och hej då") bara för att det nu gick så himla bra sist. men men. sen är det spår på söndag och sedan är helgen slut, men å andra sidan är det INGENTING inplanerat nästa vecka förutom minstings kurs på torsdagen och viltspår till helgen. så det blir nog bra det här. någon gång.


AnnA

Och minsting var superduktig! :)

2013-04-18 22:18:09

.jag

:-)

2013-04-19 17:26:36


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.