jaha, typ, part II

.jag 2013-04-04 11:54 (inga kommentarer)
jobbar. det är jobbigt, mycket, stressigt, tungt. många bollar i luften och ingen får tappas. och ingen avlastning i sikte någonstans. idag är det torsdag, idag skulle Z-chefen, min chef, "personalansvarig" och Z ha ett möte och reda ut ett och annat. PÅ TIDEN, kan man ju tycka. men Z tog semester, så det blev inget möte. ingen har dock beviljat denna semester, och Z-chefen blev riktigt irriterad, stängde in sig på sitt rum och ringde samtal, fast vi vet inte om vad för så lyhört är det tyvärr inte. informationen är ju minst sagt bristfällig i det här ärendet så man får gissa sig fram i det mesta.

och egentligen borde man ju slå näven i bordet och kräva att få veta. hur ska det bli, finns det några planer, VAD ÄR DET SOM HÄNDER? men jag orkar inte. att ligga vaken halva nätterna och vara allmänt uppe i varv på ett sätt som inte känns särskilt hälsosamt tar all energi. och så länge man inte vet kan man ju åtminstone leva på hoppet. men tyvärr tror jag att lösningen kommer att vara någon slags mjäkig "nu stryker vi ett streck över detta och försöker igen"-variant. FAN. eller jag tycker ju i grund och botten att det är bra att man har en anställningstrygghet och att man inte kan få sparken hur som helst. men samtidigt tycker jag att det här är way beyond hur som helst.

jaha. suck. har i alla fall ringt ett jobbigt jobbsamtal som jag har skjutit upp i flera dagar, men nu är det gjort. och jag hinner med och håller näsan ovanför vattenytan än så länge. få se hur länge.

igår började valpens tävlingslydnadskurs, för samma bra tränare jag gick för i höstas. det gick väl ganska hyfsat med tanke på att vi nästan inte tränat någonting på hela vintern. tränade lite på egen hand med minsting också, men han har ungefär samma koncentrationsförmåga som en fluga just nu. fast det hör väl till åldern.

till helgen och nästa helg är det viltspår. helgen därpå utställning. följande tre helger: viltspår. helgen därefter: utställning, därefter två viltspårshelger till och ja, sen var vi visst inne i juni. vi ligger inte direkt på latsidan om man säger.

nu: lunch.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.