sacred heart

.jag 2013-03-27 20:57 (inga kommentarer)
men näe, vad livet suger just nu. fast idag är något bättre än igår, men jag har fortfarande huvudvärk och skitjobbig halsbränna och magkatarrskänsla. och kylan, evighetsvintern, jag är så trött på den att jag har lust att lägga mig ner och dö, och så ska det komma ÄNNU MER SNÖ nu till helgen. det här är ju ett jävla skämt för fan. påsk, då ska man väl vara ute och påta i sin trädgård, inte huttra framför kaminen och blicka ut över ett gediget snötäcke som är helt intakt trots att det varit plusgrader åtminstone på dagtid hela veckan.

idag var Z-chefen på jobbet och jag haffade honom i korridoren och frågade vad som hände, eller rättare sagt varför ingenting hände. jo, han hade ju sagt till Z att de skulle ha ett möte, men då hade hon sagt att hon inte "ville" ha ett möte med honom, så nu skulle hon ragga upp någon fackrepresentant och det var väl det som drog ut på tiden då. imorgon ska alla vara lediga utom jag, så det kommer ju inte att hända någonting mer den här veckan i alla fall.

i helgen frågade minstings uppfödare om vi skulle till rasklubbens utställning i grannlänet, men när jag kollade hemma så hade anmälningstiden gått ut. men idag fick jag ett mail från uppfödarna att de hade snackat med arrangörerna och det gick bra att efteranmäla. och visst är jag sugen eftersom det gick så himla bra i helgen och det kunde vara kul att få en annan domares bedömning. fast samtidigt så är det enda helgen i april där det INTE är något inbokat. och mr S var inte sugen på att följa med, istället vill han att vi ska bjuda hem folk och UMGÅS, men jag känner mig helt socialt utmattad och vill inte träffa en kotte.

jaja. det ger sig väl. imorgon är det hundkurs och jag känner att jag inte precis har hunnit träna så mycket som jag borde ha gjort. det är snöns fel, jobbets fel, Z:s fel. fast allra mest mitt eget förstås. det är som det är.

nu: läggdags. god natt.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.