tiden som inte räcker till

alvis 2013-03-26 17:58 (inga kommentarer)
Känner så himla mycket att tiden inte räcker till just nu. Från att jag kommer hem från jobbet tills att hon lägger sig umgås jag med min lilla A som jag haft lite abstinens från under dagen. Sen är jag jättetrött men behöver göra saker, vill göra andra saker med mera med mera.

Det blir svårt att hinna skriva här men jag försöker uppdatera lite när jag hinner. Just nu med en klängande liten tjej som ömsom kryper i soffan och ömsom ställer sig upp och klättrar på mig,

Vissa dagar saknar jag verkligen att vara hemma med henne på heltid. Som idag när jag kommer hem, hon blir överlycklig att se mig men M säger att det varit en gnällig dag. Då kan jag lite bittert tänka "men kunde vi inte gjort så att jag var hemma lite längre, jag kanske gillade det mer?" trots att jag också hade många dagar då jag kände mig trött på gnäll och bebisrelaterade saker. I och för sig uppskattar jag vår tid ihop nästan mer nu, särskilt helgerna. Och nu är det långhelg på g, extra lång helg till och med för jag har ju långhelg de flesta veckor numera.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk