stormvarning...

.jag 2013-03-19 11:39 (inga kommentarer)
...var det igår, och i natt var jag uppe flera gånger för att kolla hur det utvecklade sig och vi dividerade om ifall vi skulle stanna hemma eller ej. men när klockan ringde blåste det varken mer eller mindre än vad det gjort igår, och någon snö hade inte heller kommit. man kan ju alltid hoppas att stormen kom på andra tankar, även om smhi påstår att den fortfarande är på väg. jag vill inte ha mer snö nu, tack. förra veckan missade jag ju kursstarten för minsting på grund av snöoväder, så den här veckan hoppas jag verkligen att vi kommer iväg. oturligt nog krockar kursen den här veckan med att L ska spela, han och nån mer ska vara förband på en konsert i stan och typiskt nog är det samma dag som minstings kurs. men om det inte blir några förseningar så hinner jag nog se merparten i alla fall, även om det blir stressigt och lite tricksigt för jag måste köra en annan väg som jag inte är riktigt säker på hur lång tid den tar. men men. allt löser sig bara det inte blir snöstorm.

här på jobbet är det lugnt och fridfullt, men ångesten har ändå börjat gnaga. på söndag går Z:s sjukskrivning ut, tänk om hon står här på måndag och...ja, vadå? ingen kan ens föreställa sig vad som ska hända. Z-chefen har varit sjuk i nästan en vecka och vet inte mer än vi eftersom han (också) har hamnat på Z:s svarta lista över folk hon inte pratar med, och idag när han är tillbaks så är vår "personalansvarig", som är den som har försökt få tag på Z och få till något slags möte, på tjänsteresa. så vi vet ingenting, och det är lite frustrerande och ibland slår ångesten till när vi tänker på hur det har varit, hur det skulle kunna bli så igen, om någon får för sig att "nu ska vi stryka ett streck över allt som hänt och börja om på ny kula". näe, det känns verkligen inte möjligt.

men annars går det bra på jobbet nu, det flyter på och jag har äntligen kunnat börja styra upp vissa grejer som legat och guppat omkring utan riktning lite väl länge nu och som jag borde ha tagit tag i för längesen men jag har fan i mig inte ORKAT. så det känns ju bra, ordning och reda nu. och energin! det känns som att jag har fått mer gjort senaste två veckorna än på hela detta året och även om det inte är riktigt sant så ger det ändå en uppfattning om den påtagliga brist på ork och arbetsglädje som har präglat hela hösten och vintern.

så totalt: oro för snöstorm, oro för Z-situationen, men bortsett från det: helt ok.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.