winter is coming

.jag 2013-03-15 10:36 (3 kommentarer)
i morse när jag tittade ut hade det dråsat ner minst en decimeter snö under natten. EN DECIMETER. jag som var så glad åt att det nästan blivit barmark häromdagen. jag som hade sett fram så mot att minstings hundkurs skulle börja igår, och där även AnnA ska gå med sin penny, och så kom jag inte ens iväg för det snöade så man knappt såg vägen. och nu till helgen skulle valpens ena viltspårkurs börja, men den blev inställd på grund av vädret och beräknas inte dra igång förrän om ett par veckor. SURT. åh, vad jag är trött på vintern.

men men. bara att fokusera på det positiva. som att Z:s sjukskrivning varar hela nästa vecka också. som att hon gjort sig onåbar, svarar inte i telefon, ringer inte tillbaks trots flera lämnade meddelanden på telefonsvararen, skickar inte in försäkringskassehandlingar som löneavdelningen har efterfrågat. allt sånt där plus allt annat som har hänt borde ju rimligtvis göra så att vågskålen förr eller senare tippar över så att det här kan få ett slut någon gång.

den här helgen ska vi i alla fall sätta tomatfrön. och så tröttnar vi visst aldrig på att elda i kaminen och kura i soffan och se dvd-boxar. nu senast: breaking bad, kommande: american horror story. och höften känns lite bättre och någon gång måste det ju ändå bli vår, eller hur?

sodanismo

såvitt jag vet så räknas sånt då som ogiltig/olovlig frånvaro och är därmed skäl för uppsägning. hoppas kan man ju!

2013-03-15 15:05:47

sodanismo

alltså att inte inkomma med sjukintyg och liknande. och att göra sig onåbar brukar ju inte vara så lyckat heller.

2013-03-15 15:06:22

Anni

det låter som ett fall för företagshälsan att ta itu med henne, hon verkar ju definitivt inte må bra, så dom får väl hitta nån lösning.

2013-03-15 15:28:58


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.