gäsp

.jag 2013-02-18 10:18 (inga kommentarer)
måndag morgon och jag är förkyld och trött. framför allt TRÖTT på allt vad vinter heter, men även av sömnbrist. kunde inte somna igår för att mr S, som också är förkyld, snarkade, och sedan sov jag skitdåligt i natt, vaknade flera gånger för att det gjorde så fruktansvärt ont i halsen när jag svalde. exakt alla på jobbet är eller har nyligen varit förkylda, så det var väl bara en tidsfråga. men trist, jag var ju för sjutton förkyld i julas och det känns ju inte direkt avlägset om man säger så.


när vi andra gick iväg och fikade strax innan nio i morse så hade Z fortfarande inte kommit och vi spekulerade i om hon var sjuk eller om hon bara var "försenad", eftersom det är mer regel än undantag att hon kommer indråsande vid eller strax efter nio. vi gick och fikade, när vi kom tillbaks var det fortfarande släckt på hennes rum och vi brast ut i ett unisont "YES!". en Z-fri dag är inte alls att förakta, faktiskt.

om knappt en månad börjar hundkurserna dra igång. det har varit skönt med vintervila, men nu är jag sugen på att komma igång igen. hoppas verkligen att snön är borta tills dess och att det är det sista av vintern som kramas ur nu. jag vill ha barmark och krokusar.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.